Golf & Business

Golfclinics in Brabant

In combinatie met een vergadering, of gewoon als bedrijfs- of personeelsuitje. Een golfclinic in onze West Brabantse polder is een leuke en leerzame invulling. Een golfclinic is namelijk de ideale manier om gezellig, actief en ontspannen met elkaar bezig te zijn. De golfclinic wordt zo opgebouwd dat het voor golfers en niet-golfers een leuke ervaring is. Iedereen is dus bezig op zijn of haar eigen niveau. Tijdens de clinic komen de volgende punten aan bod:

  • Putten
  • Chippen
  • Swing
  • Speelse wedstrijdvormen

Bij golfclinics van 2 uur en langer maakt een wedstrijd op onze uitdagende 9 holes par-3 baan onderdeel uit van het programma. Een leuke afsluiting van de clinic!

Als de strijd is beslist is het tijd voor Brabantse gezelligheid, oftewel een drankje, hapje en eventueel een buffet in ons sfeervolle Grand Café (niet bij de prijs inbegrepen).

Vergaderen

Ons golfcentrum beschikt over 4 vergaderzalen, varierend van formaat maar allemaal voorzien van wifi, een beamer of LCD-scherm, flipover en de nodige presentatiematerialen. Wij bieden verschillende arrangementen en kunnen desgewenst een arrangement op maat voor u samenstellen. Kijk hier voor een overzicht van de mogelijkheden.

Daarnaast is uw vergadering uitstekend te combineren met een golflinic en/of een van de andere activiteiten die Akkermans leisure & golf aanbiedt. Voor een overzicht van deze activiteiten kijkt u hier.

 

IMG 0216