Golfschool

UPDATE: 

Via deze weg willen wij u informeren over het volgende. Per 31 januari 2023 zal Derk Schut stoppen als golfleraar op onze golfbaan. Per 1 februari zullen de golflessen op onze golfbaan verzorgd worden door Robin Kind en met name Pascal Lamberigts. Hier stellen zij zich aan u voor. De komende maanden zal hun lesaanbod duidelijk worden en uiteraard communiceren we dat dan met u.
 

The Golf Academy

Op ons golfcentrum is sinds 2009 The Golf Academy gevestigd. Deze golfschool heeft inmiddels een zeer goede naam opgebouwd door haar persoonlijke benadering en deskundige lessen. De visie van TGA is gericht op spelplezier, dus zo snel mogelijk de baan in en niet blijven lessen op de driving range!

Derk Schut

De vaste golfprofessional van The Golf Academy is Derk Schut. Derk geeft al enkele jaren les vanuit zijn vertroude leslokaal op de driving range. Naast persoonlijke lessen adviseert Derk zowel beginnende als ervaren golfers bij de aanschaf van de jusite clubs en materialen. 

Voor meer informatie kijkt u op de website van The Golf Academy. Maar u kunt ook altijd bellen 06-24207752 of een email sturen info@ready4golf.nl 

Derk Schut