Golfbaan

Welkom op ons golfcentrum!

In de Heense polder, vlakbij Steenbergen, ligt het golfcentrum van Akkermans leisure & golf. Naast een uitdagende 9 holes par-3 baan bestaat ons golfcentrum uit een 200 meter lange driving range, diverse oefengreens en een sfeervol grand café. Onze faciliteiten zijn ideaal voor zowel de beginnende golfer die graag een keer kennis willen maken met het golfspel. Maar ook voor de ervaren golfer voor wie onze baan meer dan genoeg uitdaging biedt door de hoogteverschillen en lastige waterpartijen. 

De ongedwongen sfeer, het toegankelijke karakter en de rust en ruimte die de polder biedt zijn voor velen redenen om ons golfcentrum te bezoeken. 

De baan

De golfbaan bestaat uit 9 holes met een lengte variërend van 60 tot 120 meter. De baan is ontworpen door golfbaan architect Michiel van der Vaart van Jol Golf Design, en wordt gekenmerkt door uitdagende waterpartijen en spannende greens.

Bij de ontwikkeling van de golfbaan is getracht een zo realistisch mogelijke baan te creëren. Zo hebben de greens normale afmetingen waardoor het spelen op de baan een uitstekende oefening is voor de laatste slagen op een grote golfbaan.

Oefenfaciliteiten

Ons golfcentrum beschikt naast de golfbaan over een 200 meter lange driving range met verschillende target greens die als realistisch doel dienen. De driving range beschikt over 10 overdekte afslagplaatsen, 10 onoverdekte afslagplaatsen en een ruim leslokaal.  De ballenautomaat werkt met PIN

Naast de driving range liggen twee ruime oefengreens, een speciale geonduleerde puttinggreen en daarnaast een chippinggreen met een ruime oefenbunker. Kortom alle faciliteiten zijn aanwezig om in een ontspannen sfeer en mooie omgeving aan uw spel en techniek te werken.

 G102093