Grand café

Genieten in ons sfeervolle Grand Café

In ons sfeervolle Grand Café kunt u genieten van huisgmaakt gebak, een heerlijke lunch of een welverdiend pilsje. In de zomer kijkt u vanaf ons zonnige terras uit over ons terrein waar altijd wel iets gebeurt. Onze medewerkers staan graag voor u klaar. Naast lunchen wat het hele jaar mogelijk is serveren wij in de zomermaanden op vrijdag- en zaterdagavond een verrassende dagschotel. Wilt u iets uitgebreider dineren dan kunt u op 1,5 km terecht bij Beneden Sas, een gezellig huiskamerrestaurant gelegen aan een monumentale sluis. 

Locale leveranciers

Wij werken zo veel mogelijk met verse, seizoensgebonden producten. Waar mogelijk van agrariërs en leveranciers uit de buurt. En dat proeft u! Onze taarten bereiden wij in eigen keuken. De appeltaart is zoals oma hem vroeger maakte!

Iets te vieren?

Een verjaardag, jubileum? Wij zorgen graag voor een lekkere en complete invulling van uw middag en/of avond. Uiteraard in een ontspannen sfeer en in een mooie omgeving. Verschillende buffetten, walking diners, shared dining of een traditioneel 3- of 4-gangen diner, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Wilt u meer weten? Lees dan hier verder. 

Wij verwelkomen u graag met Brabantse gastvrijheid!

IMG 0739