Les- en kortingsacties voor beginners

Golfbaan

Golf is bij uitstek een sport die je nu op een veilige manier kunt beoefenen. In beweging, bezig met een uitdagend spel en prettig contact met anderen op een verantwoorde afstand. We maken een kennismaking met de sport nu wel heel gemakkelijk met diverse lesacties en hoge kortingen. Belangrijk om te weten:

  • U zit na het volgen van lessen nergens aan vast en u heeft niet meteen een jaarkaart nodig om lekker te kunnen gaan spelen.
  • Na het volgen van slechts enkele lessen krijgt u al baanpermissie en mag u buiten de lessen om gaan golfen op de golfbaan. 

Probeer het eens uit! 

Lesmogelijkheden beginners

Golfschool The Golf Academy - Ready4Golf die verbonden is aan onze golfbaan biedt onder meer de volgende lesmogelijkheden voor beginners:

  • Kennismaking met golf met 4 lessen van 2 uur € 175,- p.p.
  • Theoriecursus € 25,-
  • 3-uur durende introductiecursus €75,- p.p.

Daarnaast zijn er volop mogelijkheden om (eventueel versneld) HCP54 te behalen. Neem daarom eens vrijblijvend contact op met de golfschool en bespreek de mogelijkheden die voor u het meest passend en prettig zijn. Meer informatie over bovengenoemde cursussen en andere lesmogelijkheden vindt u op de website van The Golfacademy - Ready4Golf

Contactgegevens

The Golf Academy - Ready4Golf, Heense Molenweg 23, 4655 TB, De Heen / info@ready4golf.nl / 06-24207752